PRODUKOORSIG: CAMP MASTER Opvoubare Braai, Gietyster platbodempan en Platbodem-potjie

Die wonderlikste vlekvrye staal opvoubare braai – met 'n paar potte en panne!

‘n Braai by die dam tydens ‘n hengel- of naweekuitstappie is altyd welkom en ‘n goeie manier om die dag ten volle te  geniet. Verseker, ja, maar ‘n draagbare braai kan baie spasie opneem, moeilik wees om te pak en ook by die oewer rond te dra. Camp Master se produkontwikkelingspan het gaan sit en goed gedink om hierdie probleme op te los, en hulle het dit uitstekend reggekry!

Die eindresultaat is ‘n sterk, kompak, lig maar baie funksionele en duursame opvoubare braai. Hierdie unieke produk word binne ‘n paar sekondes opgestel en het ‘n hele paar welkome en praktiese kenmerke.


Die braai vou uiters kompak op en word met ‘n netjiese drasak voorsien. Die komponente is so ontwerp om in mekaar te pas, en as dit reg gedoen word is dit dun, plat en kompak – dit verg egter ‘n bietjie oefening.



Dit is redelik maklik om dit gereed te kry – jy gryp net die twee middelpanele en laat die bene, vuurpan en tafels in plek val. Die presisie-ontwerp sorg dat die braai ‘n stewige platform is.


Die rooster het 3 verstellings, hoewel die onderste een ‘n bietjie moeilik is om in te voeg. Die boonste twee is egter eintlik geskik vir ‘n verskeidenheid kossoorte om te braai. Die twee sytafels is groot genoeg vir groot bakke en die hitte wat hulle binnedring hou die klaar gebraaide disse lekker warm.


Die vuurput van die braai is eintlik ‘n goed geventileerde houer wat egalige en effektiewe verbranding verseker. Die lasergesnyde Camp Master-logo lyk snags mooi netjies en bied beslis ‘n bietjie atmosfeer, maar dit is eintlik ‘n inlaat vir die lug na die vuur.



Gietyster platbodempan

As die ontbyt, middagete of aandete wat jy moet voorberei ‘n bietjie meer is as net ‘n paar stukkies vleis, is daar nog ‘n paar opsies, van hulle wat jy net op die braai kan plak terwyl die kole vir die braai gereed gemaak word. As jy laer hitte benodig, soos vir eiers of ‘n sous, sit dit op nadat die vleis klaar is want daar sal meer as genoeg oorblywende hitte wees. Hierdie gietyster platbodempan verhit vinnig en hou die hitte nogal lank. Maak net seker jy gebruik ‘n behoorlike handskoen of lap, aangesien die handvatsel regtig “swaar” word!


As gevolg van die dik bodem van die pan, word die hitte goed versprei en is heeltemal geskik om hoender of vis gaar te maak, of sommer albei.



Platbodem-potjie

In dieselfde braaistelreeks, vir die langer tipe verblyf by die water, of selfs by die huis, is hierdie platbodem-potjie ideaal.  Die tradisionele driebeen-pot werk goed op die vuur, en selfs op die Camp Master draagbare gasstoof, wat genoeg spasie vir die pot se bene het. Dit werk egter nie so goed om dit op ‘n braai of selfs op die kombuisstoof te gebruik nie.

Hier kom die platbodem-potjie regtig tot sy reg – veelsydigheid op steroïede, en dit pak en stapel baie maklik.



The latest digital edition of THE BANK ANGLER / DIE OEWERHENGELAAR is now available!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x