fbpx
Carp AnglerLatest Issue

Our Readers Rights (Readers Catches) – Jan / Feb 2020

We feature successful hook-ups made by our ever-increasing number of Specimen Carp Anglers in both local and foreign waters.


JUSTIN BOSHOFF

DONALDSON DAM

This chunk of a common weighing in at 20,69kg (45 pounder). This beast couldn’t resist Mct’s purple grape boilie. What a privilege it has been to be holding a monster carp like this one.


JACQUES DE LANGE

HARTBEESPOORTDAM

My heel eeste spesiesessie was ek bederf met hierdie pragtige vis waar ek sommer my PB kon breek. Dit was ‘n wonderlike naweek – die visse en die weer het mooi saam gespeel. Dankie vir almal wat hierdie ongelooflike ervaring vir my moontlik gemaak het by Harties. Jacques De Lange.


Gert Botha

WEMMERPAN

My double-up gevang met hierdie mooi karpe. Ek het eers die common gevang van 13,2kg en nie eers ‘n minuut later nie is ek veras met die mooi potbelly van 11,6kg. Aan Wemmerpan dankie vir die mooi, skoon en veilige dam. Saam met my op die foto is Belinda Combrink.


DITJOBA “OUPA” MATHE

PRIVATE WATER

After achieving a Mirror PB of 53lbs last August I fished a session at a wild water in Mpumalanga that yielded 3x 30lbs, 5 x 40lbs and 2x50lbs fish after five days of blanking! This is one of the Mirrors at 51lbs 9 oz.


HENDRIK BYLEVELD

DONALDSON DAM

My dad Hendrik caught this awsome common of 13,7kg; it is also his new PB – Andrew Byleveld.


Kevin Beech

AFRICAN BLESSINGS

This stunning dark common was caught at African Blessings Bottom lake in August on snz bread bomb.


MOSHE KHUNOU

KLIPKOPPIE

On Sunday morning while packing up after a session at Klipkoppie Dam my alarm screamed and after landing it by boat it pulled the scales to a whopping 19,5kg/ 42lbs – my PB! Caught on a spinner rig, almond and plain tiger-nut, critically balanced with orange foam dipped in a peach mango goo.

Related Articles

Close