AdventureBank AnglerHow ToLatest IssueSeasonal Strategies

Vra Die Kenners

Henning Vosloo sê: Daar is een ding wat ek geleer het in my hengel – naamlik kry vertroue in die produkte wat jy gebruik. As ek by enige water aankom, sal ek altyd met die volgende aas en geursels begin. So maak nie saak waar ek gaan nie, ek sal altyd eerste my algemene kombinasies…

KEEP FISHING ALIVE: If you like our work support For Anglers’ journalism with a digital membership!

Premium Digital

+ Current E-Edition of The Bank Angler, Tight Lines & The Carp Angler Magazine.
+ 2500+ Articles including weekly members only updates.
+ Digital Angling Library with over 38 back issues.
+ Aaskliniek Handboek 1, 2 & 3.
+ Access on 2 devices, anywhere, anytime.


R55.00 per Month or R550.00 Annually

Become a Member

— OR —

LogIn

Related Articles

Back to top button